به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، فاضل عبیات افزود: پس از رفع اشکالها و نواقص در پروندههای کشاورزان، هفته جاری با تشکیل کارگروه پرداخت خسارات کشاورزی استان، پرونده ها برای پرداخت خسارت به بانک معرفی میشوند.
رئیس کارگروه پرداخت خسارت کشاورزی میزان پرداخت خسارت در هر هکتار زمین کشاورزی را ۵۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: تعداد کل پروندههای ثبت شده در سامانه سجاد ۲۳ هزار و ۵۴۱ پرونده بوده که تاکنون کار پرداخت ۱۸ هزار و ۹۳۵ پرونده به مبلغ ۲۳۴ میلیارد تومان انجام گرفته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اشاره کرد و گفت: با پرداخت پروندههای رفع اشکال شده تا پایان هفته جاری نسبت پروندههای پرداخت شده به بیش از ۹۵ درصد از پرونده های ثبت شده خسارت کشاورزی خواهد رسید. این نخستین بار است که دولت به کشاورزان سیلزده خوزستان که حتی زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی نبودند کمک میکند.
برخی کشاورزان خوزستانی در جریان سیل امسال، بنا به توصیه مسئولان ارشد کشور، اجازه دادند برای کاهش خسارات سیلاب، آب از زمینهای کشاورزی در حال برداشت آنان عبور کند تا جان مردم نیز به خطر نیفتد.
براساس برآوردهای انجام شده، سیلاب بر ۲۲۴ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خوزستان تاثیر گذاشت که از این میزان ۱۷۰ هزار هکتار به صورت صد درصدی خسارت دیده و زیر آب رفته و حدود ۵۴ هزار هکتار نیز دچار خوابیدگی محصول شدند.
به گزارش سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، خسارت وارد شده به کشاورزان بیش از ۷۷ هزار میلیارد ریال بوده است.
در پی طغیان رودخانههای کرخه، دز و کارون در سیلاب فروردین ۲۱ شهرستان خوزستان از سیلاب متاثر شدند، ۱۳۳ روستا به زیر آب رفت و ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند.
نظر شما